Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine
    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine

    Ruiterclub Koop Ile-et-Vilaine

    Follow-up door 7 persoons

    Advertentie 827135 geplaatst op 02 mei 2024

    1 155 000 €

    Equestrian-immobilier
    PRO
    EQUESTRIAN IMMOBILIER
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Geografische ligging:

    Gelegen in het departement Ille et Vilaine (35)2 km van een stadscentrum (alle voorzieningen) 15 minuten van de ring van RennesDeze prachtige manege ligt op een steenworp afstand van de hoofdstad van Bretagne, in een zeer rustige landelijke omgeving. Het strekt zich uit over 5,62 hectare en is momenteel actief als een manege met iets meer dan 200 licentiehouders en een aantal pensionstallen. De cijfers van de boerderij zijn zeer goed, met een gemiddelde EBITDA ten opzichte van de nettoproductie van meer dan 50%, en een gemiddeld lopend resultaat ten opzichte van de nettoproductie van 30% over de afgelopen 3 jaar.

    De woning (233,55 m2): Een stenen en aarden boerderij, volledig gerenoveerd in 2013, op het zuiden gericht, met houtgestookte verwarming (open haard + kachel) op de begane grond en elektrische verwarming boven. Het huis heeft een terras dat gedeeltelijk overdekt is met een pergola, een binnenplaats met grind, een aangelegde tuin, een houtopslagplaats, een overdekte binnenplaats en een werkplaats met zolder. De toegang tot het huis is via een elektrische poort en een loopdeur met digicode. Het is volledig omheind en goed afgescheiden van het paardengedeelte.

    Begane grond: tegelvloer + schuifdeuren

    Entree, hal met meterkastWoon-/eetkamer van 51 m2, met dubbele open haardKeuken van 23,2 m2 ingericht en uitgerust, semi-open naar de woon-/eetkamer,met houtkachelWasruimte/Tweede keukenGrote luchtsluis die toegang geeft tot de eerste verdieping en naar de achterkant van het huis leidtPassagierskamer met dressing (parketvloer) en doucheruimte (Italiaanse douche) met 30 m2 WCAfhankelijk toilet met raam en wastafel Aan het einde van de woonkamer, twee kamers toegankelijk via het ruitergedeelte van het huis:

    Studeerkamer met uitzicht op de achterkant van het huisClubhuis met keukenhoek, met uitzicht op de ingang van het hippische gedeelte1e verdieping: via houten trap, parketvloer

    OverloopStudeerkamer2e slaapkamer van 9,6 m2Badkamer met bad en WC3e slaapkamer van 13,9 m2Kamer van 26,1 m2 : Mogelijkheid voor een andere master suite (waterinlaten) of meerdere slaapkamers (in te delen)Berging (momenteel niet ingericht)DPE: in uitvoering

    GES: in uitvoering

    Onroerende voorheffing: € 1.273 voor 2022

    Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques:www.georisques.gouv.fr

    Ruitersportfaciliteiten: De huidige manege en pensionstalling kan desgewenst worden overgenomen. Op dit moment is de activiteit vooral gericht op jongeren (kinderen en tieners), maar er is een sterk ontwikkelingspotentieel dat in de nabije toekomst benut kan worden door de geografische uitbreiding van de gemeente en de oprichting van een middelbare school in de nabije toekomst.

    Elke weide/paddock is uitgerust met een automatische drinkbak die aangesloten is op de watervoorziening van de stad (omschakeling naar de waterput mogelijk). De lanen zijn gestabiliseerd en verlicht.

    Werkterreinen: bewateringssysteem aangesloten op de waterput

    Steengroeve 60 x 30 m, half overdekt, met verlichting en automatisch bewateringssysteemRondebak met een diameter van 20 m, met automatisch bewateringssysteemMountain trail parcoursWandelpadenHouten schuren : uitgerust met slaapmatten voor de paarden, met gestabiliseerde ruimtes en toegangspaden

    136 m2 schuur233 m2 schuur, inclusief een club zadelmakerij, evenals een overdekte, gestabiliseerde hooivoerplaats aan de achterkant van het gebouw, met modulaire toegangDe andere gebouwen:

    100 m2 gebouw com...
    • Prijs 1 155 000 
    • Soort transactiePaarden vastgoed te koop
    • Soort vastgoedRuiterclub
    • StaatOud – Goede staat
    • Woonoppervlakte234 m²
    • Aantal kamers15
    • Aantal slaapkamers3
    • Aantal badkamers1
    • Locatie
    • Referentie827135

    Adverteerder

    Equestrian-immobilier

    EQUESTRIAN IMMOBILIER

    Professional

    Equestrian Immobilier .

    Frankrijk

    Locatie

    Stuur een mail
    Zie de kwestie