Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Mooi hippisch vastgoed Koop Bouches-du-Rhône
    Mooi hippisch vastgoed Koop Bouches-du-Rhône
    Mooi hippisch vastgoed Koop Bouches-du-Rhône

    Mooi hippisch vastgoed Koop Bouches-du-Rhône

    Follow-up door 2 persoons

    Advertentie 812356 geplaatst op 29 april 2024 | Gewijzigd op 03 mei 2024

    3 580 000 €

    Horseimmo
    PRO
    Horse Immo
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    - Bouches du Rhône, vlakbij Alpilles - 900 m2 bewoonbare oppervlakte, 9 slaapkamers, 4 woongedeeltes - Stal, carrière, paddocks met gras - 1,8 hectare -

    Dit prachtige Provençaalse landgoed is ideaal gelegen aan de voet van de Alpilles en beschikt over eersteklas voorzieningen.

    Verwelkomd door een majestueuze oprijlaan met platanen, aan het einde waarvan een prachtige boerderij staat met verschillende bijgebouwen, wordt u onmiddellijk gegrepen door dit prachtige landgoed van bijna 2 hectare. Het pand ligt in een rustige omgeving in het hart van een weelderig groen landschap en is in 2020 met passie gerenoveerd door de huidige eigenaren, waardoor een unieke omgeving is ontstaan die openstaat voor de ontwikkeling van verschillende lifestyleprojecten.

    Het landgoed is ontworpen met het oog op esthetiek en comfort en bestaat uit bijna 900 m2 aan gebouwen, waaronder een hoofdboerderij van meer dan 270 m2, plus 3 onafhankelijke suites, een studio, een gastenverblijf en verschillende ontspanningsruimtes binnen en buiten (sauna, zwemgang, terrassen, enz.). Ontworpen met het oog op toerisme, kan het pand gemakkelijk worden aangepast aan individuele behoeften.

    Ideaal voor paardeneigenaren, het pand beschikt over aantrekkelijke ruiterfaciliteiten, waaronder schuren en stallen met terrassen, een dressuurpiste, een ronde pen en paddocks met gras het hele jaar door. Het hele complex is ontworpen met het welzijn van de paarden in gedachten, met gestabiliseerde kwaliteitsvloeren, rubberen vloeren, ventilatoren en vernevelaars, evenals aantrekkelijke beschutte en schaduwrijke plekken en veel toegang tot water. Verschillende schuren en opslagruimtes zorgen ervoor dat het landgoed gemakkelijk te onderhouden is.

    Dit landgoed is de perfecte symbiose tussen moderniteit en de charme van steen, natuur en de nabijheid van aantrekkelijke gebieden, levenskwaliteit en persoonlijke ontwikkeling!


    De mening van ons paard Immo: geografische ligging, edele materialen, eersteklas inrichting, hoogwaardige ruiterfaciliteiten: een zeer zeldzame kans op een uitzonderlijk landgoed

    7min snelweg, 13min Mouriès, 25min Arles / Salon de Provence, 45min Aix en Provence / Marseille-Marignane Airport

    VOLLEDIG BESTAND OP AANVRAAG
    Informatie over de risico's waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: http://www.georisques.gouv.fr

    • Prijs 3 580 000 
    • Soort transactiePaarden vastgoed te koop
    • Soort vastgoedMooi hippisch vastgoed
    • Oppervlakte vastgoed1,80 
    • Woonoppervlakte900 m²
    • Aantal kamers13
    • Aantal slaapkamers9
    • Aantal garages1
    • Locatie
      • Mouries, Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk [ Zoeken ]
    • Referentie2468

    Adverteerder

    Horseimmo

    Horse Immo

    Professional

    Laure Taberné

    Locatie

    Stuur een mail
    Zie de kwestie