Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Ruiterclub Koop Haute-Savoie
    Ruiterclub Koop Haute-Savoie
    Ruiterclub Koop Haute-Savoie

    Ruiterclub Koop Haute-Savoie

    Follow-up door 3 persoons

    Advertentie 829732 geplaatst op 02 mei 2024

    1 166 000 €

    Equestrian-immobilier
    PRO
    EQUESTRIAN IMMOBILIER
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Geografische ligging:

    Gelegen in het departement Haute Savoie (74) op 30 minuten van Genève, 10 minuten van Thonon-les-BainsDeze structuur van 2 hectare, in één blok, is ideaal gelegen tussen het meer en de bergen, in een groene, golvende omgeving. Het is functioneel ontworpen om de beheerders in staat te stellen dagelijks efficiënt te werken. Het zou ideaal zijn voor een professional die een centrum voor paardrijden en hippisch toerisme of een sportstal wil ontwikkelen.

    De hippische faciliteiten: Deze hippische faciliteiten bieden de mogelijkheid om een manege op te zetten die zich richt op dressuur, springen en trail riding. Je hebt de vrijheid om een veelzijdig programma te ontwikkelen terwijl je geniet van de rust van een omgeving zonder overlast. Bovendien biedt de nabijheid van Zwitserland een schat aan mogelijkheden.

    Werkterreinen:

    Een zandrijbak van 20x48m Toubin en Clément met automatisch bewateringssysteem, een zanddressuurbak van 60x20m Fontainebleau met automatisch bewateringssysteem en verlichting. Een rivierzand springpiste van 60x40m. Een cirkelvormige stapmolen van 18 m met 6 plaatsen, verlichting en besproeiing.Gebouw bestaande uit:

    45 boxen2 zadelkamers 5 voorbereidingsboxenVerzorgingsruimten, douches Grainsilo'sParkeren en geëgaliseerde oprittenWoning:

    StacaravanHighlight:

    Een bron voorziet in de faciliteitenParkeren en geëgaliseerde oprittenDit object wordt u aangeboden voor een prijs van €1.166.000 FAI (waarvan 6% ten laste van de koper).

    Informatie op aanvraag

    Krachtens artikel L. 561-5 van het Monetair en Financieel Wetboek, zal een kopie van het identiteitsbewijs van alle bezoekers worden gevraagd voorafgaand aan elk bezoek. Deze onroerend goed advertentie is opgesteld onder de redactionele verantwoordelijkheid van Nicolas Lecoq, Agent Commercial mandata

    Kosten inbegrepen van 6% BTW ten laste van de koper. Prijs exclusief kosten €1.100.000. ECD ontbreekt Dit pand wordt u aangeboden door een verkoopagent. Onze tarieven: https://files.netty.immo/file/equestrian/166/BGKBx/bareme.pdf

    Uw Equestrian Immobilier adviseur: Nicolas Lecoq - Tel. 0627190676

    Verkoopmakelaar (Eenmanszaak)
    • Prijs 1 166 000 
    • Soort transactiePaarden vastgoed te koop
    • Soort vastgoedRuiterclub
    • StaatOud – Goede staat
    • Woonoppervlakte40 m²
    • Aantal kamers1
    • Locatie
      • Thonon-les-Bains, Rhône-Alpes, Frankrijk [ Zoeken ]
    • Referentie829732

    Adverteerder

    Equestrian-immobilier

    EQUESTRIAN IMMOBILIER

    Professional

    Equestrian Immobilier .

    Frankrijk

    Locatie

    Stuur een mail
    Zie de kwestie