Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop
    Hippisch vastgoed Koop

    Hippisch vastgoed Koop

    Advertentie 832742 geplaatst op 28 april 2024

    13 390 000 €

    Equestrian-immobilier
    PRO
    EQUESTRIAN IMMOBILIER
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Meer informatie

    Ontdek dit prachtige 13e-eeuwse middeleeuwse kasteel in de Balcons du Dauphiné. Dit kasteel, genesteld in het hart van een groen domein van 9 hectare, is een waar juweeltje met een rijke geschiedenis. Nu omgetoverd tot een snelgroeiend 4* hotelcomplex, biedt het een perfecte mix van charme, elegantie en moderniteit.

    Deze unieke plek, ideaal gelegen tussen Lyon, Grenoble en Annecy, biedt een idyllische omgeving voor een gastronomisch, romantisch of toeristisch verblijf. De majestueuze omgeving maakt het ook de ideale locatie voor bruiloften, seminars of andere speciale evenementen.

    Het 4-sterrenhotel heeft 13 elegante kamers met topfaciliteiten. De spa van het kasteel is een oase van rust, met een hamam, sauna, jacuzzi, zintuiglijke douche en rustruimte met een Himalaya-zoutmuur. Er is ook een theesalon met kruiden om deze ervaring van welzijn compleet te maken.

    De bijgebouwen van het Château, omringd door een bebost park, een vijver, een kippenhok en een moestuin, bieden 31 elegante, pastorale kamers. Gasten kunnen hier genieten van een allesomvattende, meeslepende ervaring.

    Het zwembad van het Château is toegankelijk voor gasten van het hotel en het restaurant en biedt een extra ruimte voor ontspanning. Het gastronomische restaurant, onder leiding van een gerenommeerde chef-kok, biedt een verfijnde en elegante keuken, om van te genieten op het prachtige terras bij het zwembad of binnen onder de prachtige stenen gewelven. De rotisserie biedt een warme en gezellige sfeer om te genieten van de heerlijke creaties van de meesterbrander.

    Het Château biedt ook trouwlocaties zoals de binnenplaats van het Château en de gewelfde zaal in de bijgebouwen. Deze ruimtes zijn ook beschikbaar voor familiefeesten en verjaardagen. Voor seminars biedt het seminariecentrum van het Château zes volledig uitgeruste zalen, die tot 250 personen kunnen ontvangen.

    Naast al deze faciliteiten beschikt het Château over een directeurswoning, zes personeelswoningen, administratieve kantoren, bijgebouwen met verschillende faciliteiten, een park van 9 hectare beplant met bomen, een sporthal en verschillende ontspanningsruimtes.

    Het Château verwelkomt een gevarieerde klantenkring, variërend van individuen tot groepen en een internationale klantenkring tijdens de zomerperiode. De omzet exclusief btw voor 2022 zal naar verwachting meer dan 4 miljoen euro bedragen, met een groeidoelstelling van 10% voor 2023. De omzet wordt verdeeld tussen catering, bruiloften, het hotel, seminars, de spa en diverse andere diensten.

    Informatie op aanvraag

    In overeenstemming met artikel L. 561-5 van de Franse Monetaire en Financiële Code, wordt u gevraagd om een kopie van het identiteitsbewijs van alle bezoekers voor elk bezoek. Deze onroerend goed advertentie is opgesteld onder de redactionele verantwoordelijkheid van Nicolas Lecoq, Agent Commercial mandataire en immobilier, ingeschreven in het Registre Spécial des Agents Commerciaux (RSAC) van de Tribunal de Commerce de Alençon onder nummer 750 494 338.

    Dit onroerend goed wordt u aangeboden voor een prijs van € 13.390.000 FAI (waarvan 3% ten laste van de koper).

    Kosten inbegrepen van 3% BTW ten laste van de koper. Prijs exclusief kosten €13.000.000. ECD ontbreekt Dit pand wordt u aangeboden door een handelsagent. Onze eer.
    • Prijs 13 390 000 
    • Soort transactiePaarden vastgoed te koop
    • Soort vastgoedHippisch vastgoed
    • StaatOud – Goede staat
    • Woonoppervlakte1000 m²
    • Aantal kamers60
    • Locatie
    • Referentie832742

    Adverteerder

    Equestrian-immobilier

    EQUESTRIAN IMMOBILIER

    Professional

    Equestrian Immobilier .

    Frankrijk

    Locatie

    Stuur een mail
    Zie de kwestie