Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Ander plattelands vastgoed Koop Landes
    Ander plattelands vastgoed Koop Landes
    Ander plattelands vastgoed Koop Landes
    Ander plattelands vastgoed Koop Landes

    Ander plattelands vastgoed Koop Landes

    Follow-up door 3 persoons

    Advertentie 40.23.06 OB geplaatst op 10 mei 2024

    860 000 €

    Safer
    PRO
    Safer Nouvelle-Aquitaine
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Woonplaats:

    :
    VOOR DIT EIGENDOM CONTACT OPNEMEN MET DE SECTOR ADVISEUR : Oriella BELASCO 07.86.50.91.33 / o.belasco@saferna.fr
    Dit eigendom wordt verkocht in samenwerking met de makelaar Dagmar SMEDING - Ledil Immobilier. Je vindt meer foto's op de website van LEDIL IMMOBILIER. referentie pand DS_5818

    Als je er altijd al van gedroomd hebt om op ongewone plekken te wonen, dan moet dit uitzonderlijke pand, gelegen op de grens tussen de Gers en de Landes, je zeker interesseren.

    Aan het einde van een lang ruiterpad van eiken en platanen, staat dit indrukwekkende Château midden in een 7 hectare groot luchtgebied bebost met honderd jaar oude eiken.

    Iets terug gelegen, een gerenoveerde boerderij in overeenstemming met de traditie en in perfecte harmonie met de omgeving. Daartussen ligt de voormalige boerderij die volledig gerenoveerd moet worden.
    Bij de ingang van het landgoed wordt u begroet door een kleine conciërgewoning.

    Het kasteel dateert uit het midden van de 19e eeuw in de Louis-Philippe stijl (1840-1850) en bestaat uit een centrale romp geflankeerd door vier hoektorens. De symmetrische gevel is rijkelijk versierd met zuilen en snijwerk in bas-reliëf van gekapte steen. Het gebouw bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping met ramen, bekroond met een bloemenfries met een fronton in het midden.
    Het leistenen dak is voorzien van talloze ramen. Het kasteel heeft zijn originele architectonische kenmerken behouden, wat het een zeker cachet geeft.
    De laatste grote werken aan het kasteel dateren uit de jaren 1980 en hadden betrekking op de keuken en de badkamer, terwijl alle andere ruimtes in een staat zijn gehouden die dicht bij hun oorspronkelijke staat ligt.
    Het moet gezegd worden dat de woning absoluut niet bescheiden is en alleen wacht op jouw goede wil om het weer tot leven te brengen.

    La Métairie, dat zijn oude karakter heeft behouden, is de perfecte mix van respect voor traditie en modern comfort. Het huis bestaat uit een woonkamer met een authentieke open haard en een groot dakraam dat de belangrijkste leefruimte verlicht, een aparte keuken met eetkamer, vier slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte, een grote mezzanine, twee aparte toiletten en een wasruimte.
    Het bevat 250 m2 leefruimte. Aantrekkelijke terrassen vergroten de leefruimtes, zodat je optimaal kunt profiteren van de rust van het landelijke leven en het prachtige uitzicht over de parken.
    Aangrenzend aan de Métairie staan enkele aantrekkelijke stenen bijgebouwen.

    De conciërgewoning ligt aan de ingang van het terrein en biedt 45 m2 leefruimte. Hoewel het momenteel gebruikt wordt als extra accommodatie, dient het gemoderniseerd te worden.

    De voormalige boerderij bestaat uit verschillende agrarische bijgebouwen zoals stallen, wijnpakhuizen en een voormalige woning. Hoewel dit pand een groot potentieel biedt voor verbouwing, moet het volledig gerenoveerd worden.

    De luchtial is een echte oase van rust. Het biedt een contrastrijk landschap dat varieert tussen elegant parklandschap met eeuwenoude bomen en een natuurlijke omgeving. Omgeven door velden en bossen is het een klein paradijs voor de lokale fauna. Je ontdekt er ook de overblijfselen van een oude orangerie naast het kasteel, een zwembad en een te herbouwen zwembad.

    Het landgoed zal in de smaak vallen bij liefhebbers van de majestueuze, romantische architectuur van een Frans kasteel en de charme van de oude boerderijen die typisch zijn voor de streek. Het is het perfecte landgoed voor een groot gezin, een commercieel project, toerisme of, waarom niet, paardensport? Een oneindig aantal mogelijkheden.

    Terwijl het eigendom geniet van absolute rust en een landelijke omgeving, ligt Labastide d'Armagnac, een van de mooiste bastides van Frankrijk, op loopafstand. Cazaubon - Barbotan-les-Thermes ligt op tien minuten rijden, Mont de Marsan op 30 minuten. De stranden, bergen en de stad Bordeaux zijn ook gemakkelijk te bereiken.

    Voor informatie over de algemene interventievoorwaarden van Safer, klik op deze link of kopieer hem in de adresbalk van uw browser https://www.proprietes-rurales.com/page/informations-fr_157.htm
    Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: georisques.gouv.fr.
    Foto's: © Copyright Safer - Gebruik verboden zonder toestemming van de auteur.
    • Prijs 860 000 
    • Soort transactieLandelijk vastgoed te koop
    • Soort vastgoedAnder plattelands vastgoed
    • StaatOud – Goede staat
    • Woonoppervlakte673 m²
    • Locatie
    • Referentie814468

    Adverteerder

    Safer

    Professional

    Safer Nouvelle-Aquitaine

    0647599996

    Locatie

    Stuur een mail
    Zie de kwestie