Sluiten

Onze oplossingen

Online reclame: uw campagne op het Equirodi netwerk

Maak gebruik van ons uitgebreide paarden netwerk voor de promotie van uw bedrijf. Op diverse plaatsen binnen ons netwerk van websites bieden wij advertentieruimte aan tegen zeer voordelige tarieven. Dit geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf, merknaam of product bij een groot publiek bekend te maken met een budget wat al kan vanaf 50€ per maand. Voor ons als Equirodi vinden wij het vooral belangrijk u de beste prijs / kwaliteits verhouding te bieden voor uw online marketing campagne. Hierbij zetten wij dan ook geregeld verschillende media kanalen in voor marketing van Equirodi zelf zoals het plaatsen van offline advertenties, TV campagnes, Radio en natuurlijk uitgebreide online marketing activiteiten.


Met meer dan 300 000 bezoeken per maand, 25 miljoen pagina weergaven en een sterk groeiend leden aantal van momenteel 79000 leden kunnen wij als krachtige online partner optreden.


Het Equirodi team staat voor u klaar om u te helpen bij het opzetten van uw reclame campagne. Vul vrijblijvende het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis informatie aanvragen

Verzenden