Sluiten

Rodolph Seller heeft in 2006 besloten om van zijn passie zijn vak te maken met het oprichten van de eerste paarden verkoop website in Frankrijk. Hij was destijds opzoek naar een goede website die kon helpen bij het vinden van paarden en materialen. Daar deze niet te vinden was besloot hij deze zelf op te richten waarmee Equirodi als bedrijf geboren was en inmiddels is uitgegroeid tot een netwerk met dekking in vele landen.

Equirodi.com begon 5 october 2006. Het principe was eenvoudig, het bij elkaar brengen van online paarden kopers en paarden verkopers. Tevens starte een aantal andere diensten zoals die van de producten die door ruitersport webwinkels werden aangeboden te vermelden. Met de uitgebreide kennis ontstond er de basis van de huidige paarden marktplaats die de kopers van paarden uit diverse landen zowel in eigen als in het buitenland verbindt.

Pers Contact

Wenst meer u meer informatie of een gesprek ?

Neem contact met ons op. contact@equirodi.com

De website was al snel na de lancering een groot succes te noemen. Enkele maanden na de lancering werden er meer dan duizend paarden te koop aangeboden via het netwerk. Verschillende bezoekers reageerden verheugd met opmerkingen als "ik heb vele uren al op de website rondgekeken en kan moeilijk een keuze maken". Door deze mooie woorden was er voor Rodolphe een extra motivatie om door te gaan en zodoende werden categorieën als het hengsten register, paardentrailer verkoop, Hippisch onroerend goed en hippische banen toegevoegd.

In julie 2008 is het van oorsprong kleine bedrijfje omgezet naar Equirodi SAS (BV) en traden de eerste twee werknemers in dienst bij het bedrijf. Gedurende de periode van 2008 is er veel werk verzet in de innovatie van het netwerk. De Franse prijsvergelijkingssite Equishopping werd als eerste ontworpen om in 2009 met de Engelse versie Equishopping.co.uk uit te komen.

Het is de ambitie van Equirodi om samen met het team het grootste internationale netwerk te worden voor de paardenwereld. We werken dagelijks met veel liefde voor onze paarden hobby aan het uitbreiden van de service en het toevoegen van nieuwe leuke functies zoals een Wiki, mobiele paarden app en een sociaal netwerk. Getuigen de reeds meer dan 73000 leden binnen het netwerk en de maandelijks meer dan 250000 unieke bezoekers gaan we deze uitdaging met veel vertrouwen tegemoet.