Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2020 Zwart
    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2020 Zwart
    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2020 Zwart
    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2020 Zwart

    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2020 Zwart

    Follow-up door 5 persoons

    Advertentie 855370 geplaatst op 25 april 2024 | Málaga

    Tussen 7 000 € en 10 000 €

    ventechevauxpre
    PRO
    IBERHORSE.COM
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Mooi zwart paard met een hart van goud

    Als je op zoek bent naar die speciale vriend om je dagen mee te vullen, dan hebben we iets heel speciaals voor je.

    Laat me je voorstellen aan dit spectaculaire zwarte paard, wiens diepzwarte vacht een echte blikvanger is en wiens vriendelijke persoonlijkheid je zal veroveren vanaf het moment dat je hem ontmoet. Maar hij heeft veel meer te bieden dan alleen zijn indrukwekkende uiterlijk.

    Deze viervoeter heeft een uitstekende dressuuraanleg, wat betekent dat hij meer dan klaar is om je metgezel te zijn op elk avontuur, van ontspannende wandelingen door het platteland tot het verkennen van het dorp. Zijn vertrouwen in verschillende situaties maakt hem de ideale optie voor niet al te ervaren ruiters, kinderen of iedereen die een mooi, rustig paard wil om liefde en zorg mee te delen.

    Het prachtige aan dit paard is zijn genegenheid voor knuffels. Hij is buitengewoon aanhankelijk en geniet van elke seconde in de buurt van mensen, waardoor hij de ideale vriend is voor mensen die een diepe band met hun paard zoeken.

    Op hem rijden is kinderspel; zijn kalme, gehoorzame temperament en comfort garanderen een veilige en plezierige rijervaring, of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent. Dit is het soort paard dat je elke dag gelukkiger maakt, of je nu traint op de baan of gewoon samen geniet van de buitenlucht.

    Als je op zoek bent naar een paard dat een plezier is om op te rijden, een vriend om te koesteren en een trouwe metgezel, dan is dit prachtige zwarte paard echt iets voor jou. Mis de kans niet om hem in je leven te verwelkomen en een mooie vriendschap te beginnen die je geluk en gezelschap zal brengen.

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en ontdek hoe dit ongelooflijke paard deel kan uitmaken van jouw familie. We zijn er om je met vertrouwen en gemak te helpen bij het vinden van je perfecte metgezel. Laten we chatten en maak je klaar om je nieuwe beste vriend te verwelkomen!


    ************************************************************

    Dit paard is geselecteerd door het IberHorse.com agentschap na het slagen voor de tests (gezondheid, gedrag en werk) uitgevoerd door onze experts.

    Bekijk meer foto's en video's van dit paard door zijn naam in te voeren in de catalogus op onze website https://iberhorse.com/catalogue/

    ------------------------

    We weten dat je op zoek bent naar meer dan alleen een paard; je bent op zoek naar een levensgezel. Daarom vinden we het bij IberHorse belangrijk dat je de juiste :

    🔎 We geven je meer opties dan wie dan ook: Verspil geen tijd en energie met elders zoeken. We hebben een online catalogus gemaakt zodat je de grote verscheidenheid aan paarden die we zorgvuldig hebben doorgelicht kunt ontdekken. Kies het paard dat bij je past, wetende dat elk paard is geselecteerd met ruiters in gedachten die, net als jij, op zoek zijn naar een gezonde, vriendelijke en evenwichtige metgezel.

    Ontvang hem zo snel mogelijk in je stal: We begrijpen je opwinding over het starten van deze nieuwe vriendschap, daarom streven we ernaar om het zoek- en aannameproces snel en soepel te laten verlopen. Laat je verrassen door onze unieke, professionele en efficiënte methode.

    Je bent niet alleen in dit proces: de angst om de verkeerde keuze te maken is begrijpelijk. Met meer dan 13 jaar ervaring in de markt bieden we je bij IberHorse oprecht en eerlijk advies. We geven je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kopen.

    🛎️ Service van A tot Z: We willen dat je geniet van elk moment van deze spannende reis. Daarom zorgen we voor alle behoeften die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Van onderzoeken voor de aankoop door de beste dierenartsen tot het garanderen van de grootst mogelijke zorg en een efficiënte levering overal ter wereld, wij zijn er voor je.

    🤝 We zijn er altijd na aankomst: Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet wanneer je paard in zijn nieuwe thuis aankomt. We blijven je adviseren en ondersteunen tijdens deze cruciale aanpassingsfase. Voor ons is het essentieel dat jij en je paard een soepele en positieve overgang ervaren. We staan tot uw beschikking om al uw vragen en behoeften snel en professioneel te beantwoorden.

    💖 Bij IberHorse zijn jouw passie en tevredenheid onze topprioriteit. Begin je zoektocht bij ons en vind niet zomaar een paard, maar een echte levensgezel!

    • Prijs Tussen 7 000 en 10 000 
    • Soort advertentiesPaard te koop
    • Naam van het paardMORENITO
    • Ras PRE Puur Ras Spaans
    • KleurZwart
    • GeslachtHengst
    • Geboorte datum2020
    • Categorie voor het paard
      • - Sport paard
      • - Vrijetijds paard
      • - Spaans paard
    • Disciplines
      • - Dressuur  
    • Locatie
      • Malaga, Andalousie, Spanje [ Zoeken ]
    • Referentie855370
    Stuur een mail
    Zie de kwestie