Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2017 Donker bruin / bai

    Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2017 Donker bruin / bai

    Advertentie 857177 geplaatst op 15 april 2024 | Alicante

    Tussen 15 000 € en 30 000 €

    ventechevauxpre
    PRO
    IBERHORSE.COM
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Een prachtig allround paard, bereden en ingespannen.

    Kun je je voorstellen een prachtig paard in je stal te hebben dat je zekerheid geeft elke dag dat je erop rijdt, zowel op als naast de baan?

    Dat kan nu. We noemen hem ORBAYOSO, en we weten zeker dat je van hem gaat houden... want niet alleen zul je je geweldig voelen als je op hem rijdt, want hij is heel comfortabel en makkelijk te berijden, maar ook, omdat hij is aangespannen (zowel enkel als met z'n tweeën), is hij heel gewend om alles te zien en is hij nergens bang voor.

    Wat betreft de dagelijkse omgang kunnen we je verzekeren dat hij een aanhankelijke, rustige en respectvolle metgezel is.

    Mis deze kans niet! Je droom om te genieten van een prachtig barok paard waarmee je elk avontuur kunt aangaan dat je maar kunt bedenken zal uitkomen, zelfs als je geen goed niveau hebt in paardrijden.

    *********************************************************************************

    Dit paard is geselecteerd door het IberHorse.com agentschap na het slagen voor de tests (gezondheid, gedrag en werk) uitgevoerd door onze experts.

    Bekijk meer foto's en video's van dit paard door zijn naam in te voeren in de catalogus op onze website https://iberhorse.com/catalogue/

    ------------------------

    We weten dat je op zoek bent naar meer dan alleen een paard; je bent op zoek naar een levensgezel. Daarom vinden we het bij IberHorse belangrijk dat je de juiste :

    🔎 We geven je meer opties dan wie dan ook: Verspil geen tijd en energie met elders zoeken. We hebben een online catalogus gemaakt zodat je de grote verscheidenheid aan paarden die we zorgvuldig hebben doorgelicht kunt ontdekken. Kies het paard dat bij je past, wetende dat elk paard is geselecteerd met ruiters in gedachten die, net als jij, op zoek zijn naar een gezonde, vriendelijke en evenwichtige metgezel.

    Ontvang hem zo snel mogelijk in je stal: We begrijpen je opwinding over het starten van deze nieuwe vriendschap, daarom streven we ernaar om het zoek- en aankoopproces snel en soepel te laten verlopen. Laat je verrassen door onze unieke, professionele en efficiënte methode.

    Je bent niet alleen in dit proces: de angst om de verkeerde keuze te maken is begrijpelijk. Met meer dan 13 jaar ervaring in de markt bieden we je bij IberHorse oprecht en eerlijk advies. We geven je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kopen.

    🛎️ Service van A tot Z: We willen dat je geniet van elk moment van deze spannende reis. Daarom zorgen we voor alle behoeften die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Van onderzoeken voor de aankoop door de beste dierenartsen tot het garanderen van de grootst mogelijke zorg en een efficiënte levering overal ter wereld, wij zijn er voor je.

    🤝 We zijn er altijd na aankomst: Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet wanneer je paard in zijn nieuwe thuis aankomt. We blijven je adviseren en ondersteunen tijdens deze cruciale aanpassingsfase. Voor ons is het essentieel dat jij en je paard een soepele en positieve overgang ervaren. We staan tot uw beschikking om al uw vragen en behoeften snel en professioneel te beantwoorden.

    💖 Bij IberHorse zijn jouw passie en tevredenheid onze topprioriteit. Begin je zoektocht bij ons en vind niet zomaar een paard, maar een echte levensgezel!

    • Prijs Tussen 15 000 en 30 000 
    • Soort advertentiesPaard te koop
    • Naam van het paardORBAYOSO
    • Ras PRE Puur Ras Spaans
    • KleurDonker bruin / bai
    • GeslachtHengst
    • Geboorte datum2017
    • Categorie voor het paard
      • - Sport paard
      • - Vrijetijds paard
      • - Spaans paard
    • Disciplines
      • - Dressuur  
    • Locatie
      • ALICANTE , Communauté valencienne, Spanje [ Zoeken ]
    • Referentie857177
    Stuur een mail
    Zie de kwestie