Recente zoekopdrachten
  Aankondigingen & Recent bekeken producten
  Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2014 Donker bruin / bai
  Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2014 Donker bruin / bai
  Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2014 Donker bruin / bai
  Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2014 Donker bruin / bai

  Hengst PRE Puur Ras Spaans Te koop 2014 Donker bruin / bai

  Advertentie 858649 geplaatst op 14 mei 2024 | Communauté de Madrid

  Tussen 15 000 € en 30 000 €

  ventechevauxpre
  PRO
  IBERHORSE.COM
  Meer informatie
  Stuur een mail
  Zie de kwestie

  Aanbod beschrijving

  32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

  Een goed paard voor de amateurruiter, ervaren op de baan en in het land.

  Ben je op zoek naar een metgezel die ervaring combineert met het vermogen om te blijven groeien? Dit paard, al rijk aan een leven lang ervaring, zou precies kunnen zijn wat je nodig hebt.

  Hij is onlangs begonnen met het verkennen van voetveranderingen in de klassieke dressuur en laat een indrukwekkend vermogen zien om zich aan te passen en te leren. Hij is perfect voor amateurruiters die vooruitgang willen boeken in hun rijkunst met een ervaren en rustige gids.

  Dit paard boekt niet alleen vooruitgang in de dressuur, maar is ook een genot om in de vrije natuur te rijden. Zijn evenwichtige, vriendelijke aard maakt hem de ideale metgezel voor zowel serieuze trainingssessies als momenten van ontspanning op het platteland, waarbij hij altijd garant staat voor een veilige en lonende ervaring.

  Klaar om verder te gaan op je hippische reis met een paard dat vertrouwen en vooruitgang stimuleert ? Dit ervaren paard zal je niet alleen helpen je reis in de klassieke dressuur voort te zetten, maar zal ook je trouwe metgezel zijn op elk nieuw avontuur, of het nu op de trail is of het verkennen van het platteland.

  Mis je kans niet om het paard te ontmoeten dat jouw passie voor paardrijden kan veranderen. Neem nu contact met ons op en ontdek zelf hoe dit indrukwekkende exemplaar de partner kan zijn waar je altijd al naar op zoek was.

  *****************************************************************************

  Dit paard is geselecteerd door het IberHorse.com agentschap na het slagen voor de tests (gezondheid, gedrag en werk) uitgevoerd door onze experts.

  Ontdek meer foto's en video's van dit paard door zijn naam in te voeren in de catalogus op onze website https://iberhorse.com/catalogue/

  ------------------------

  We weten dat je op zoek bent naar meer dan alleen een paard; je bent op zoek naar een levensgezel. Daarom vinden we het bij IberHorse belangrijk dat je de juiste :

  🔎 We geven je meer opties dan wie dan ook: Verspil geen tijd en energie met elders zoeken. We hebben een online catalogus gemaakt zodat je de grote verscheidenheid aan paarden die we zorgvuldig hebben doorgelicht kunt ontdekken. Kies het paard dat bij je past, wetende dat elk paard is geselecteerd met ruiters in gedachten die, net als jij, op zoek zijn naar een gezonde, vriendelijke en evenwichtige metgezel.

  Ontvang hem zo snel mogelijk in je stal: We begrijpen je opwinding over het starten van deze nieuwe vriendschap, daarom streven we ernaar om het zoek- en aankoopproces snel en soepel te laten verlopen. Laat je verrassen door onze unieke, professionele en efficiënte methode.

  Je bent niet alleen in dit proces: de angst om de verkeerde keuze te maken is begrijpelijk. Met meer dan 13 jaar ervaring in de markt bieden we je bij IberHorse oprecht en eerlijk advies. We geven je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kopen.

  🛎️ Service van A tot Z: We willen dat je geniet van elk moment van deze spannende reis. Daarom zorgen we voor alle behoeften die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Van onderzoeken voor de aankoop door de beste dierenartsen tot het garanderen van de grootst mogelijke zorg en een efficiënte levering overal ter wereld, wij zijn er voor je.

  🤝 We zijn er altijd na aankomst: Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet wanneer je paard in zijn nieuwe thuis aankomt. We blijven je adviseren en ondersteunen tijdens deze cruciale aanpassingsfase. Voor ons is het essentieel dat jij en je paard een soepele en positieve overgang ervaren. We staan tot uw beschikking om al uw vragen en behoeften snel en professioneel te beantwoorden.

  💖 Bij IberHorse zijn jouw passie en tevredenheid onze topprioriteit. Begin je zoektocht bij ons en vind niet zomaar een paard, maar een echte levensgezel!

  • Prijs Tussen 15 000 en 30 000 
  • Soort advertentiesPaard te koop
  • Naam van het paardARAN
  • Ras PRE Puur Ras Spaans
  • KleurDonker bruin / bai
  • GeslachtHengst
  • Geboorte datum2014
  • Categorie voor het paard
   • - Sport paard
   • - Vrijetijds paard
   • - Spaans paard
  • Disciplines
   • - Dressuur  
  • Locatie
   • Madrid, Communauté de Madrid, Spanje [ Zoeken ]
  • Referentie858649
  Stuur een mail
  Zie de kwestie