Recente zoekopdrachten
  Aankondigingen & Recent bekeken producten
  Merrie PRE Puur Ras Spaans Te koop 2016 Donker bruin / bai
  Merrie PRE Puur Ras Spaans Te koop 2016 Donker bruin / bai
  Merrie PRE Puur Ras Spaans Te koop 2016 Donker bruin / bai
  Merrie PRE Puur Ras Spaans Te koop 2016 Donker bruin / bai

  Merrie PRE Puur Ras Spaans Te koop 2016 Donker bruin / bai

  Follow-up door 2 persoons

  Advertentie 862097 geplaatst op 14 mei 2024 | Région de Murcie

  Tussen 3 000 € en 5 000 €

  ventechevauxpre
  PRO
  IBERHORSE.COM
  Meer informatie
  Stuur een mail
  Zie de kwestie

  Aanbod beschrijving

  32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

  Geredde en gerehabiliteerde merrie nu te koop voor een geweldige prijs.

  Maak kennis met Irina, een uitzonderlijk mooie merrie die gered en gerehabiliteerd is door een van onze ruiters. Deze merrie valt niet alleen op door haar schoonheid, maar ook door haar bewonderenswaardige karakter. Ze is rustig en heeft een speciale band met mensen, waardoor ze ideaal is voor mensen die een hechte band met hun paard zoeken.

  Irina leeft momenteel in een paddock met een andere merrie en geniet van de rustige omgeving die haar heeft geholpen bij haar herstel. Ondanks de zichtbare sporen van oude verwondingen op haar huid, zijn deze aanzienlijk verbeterd onder de aandachtige zorg van onze medewerkster. Haar verhaal is er een van overwinnen en transformatie en toont haar kracht en veerkracht.

  Deze merrie is getraind in stap, wat haar perfect maakt voor ruiters die van rustige, ontspannende uitstapjes houden, en ze was moeder in 2021 en 2023, wat aantoont dat ze een zorgzame en moederlijke merrie is.

  Irina is een betaalbare optie voor diegenen die geen groot budget hebben, maar wel een kwaliteitspaard met een goed karakter willen aanschaffen. Met haar sterke fysieke constitutie en stevige botstructuur belooft Irina een duurzame en geharde metgezel te worden.

  Haar basis dressuurniveau en volgzame temperament zorgen ervoor dat verdere training een lonende en niet al te moeilijke taak zal zijn. Als je meer wilt weten over Irina en misschien een afspraak wilt maken om haar te ontmoeten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een afspraak. Irina kan de perfecte metgezel zijn die u zoekt!

  ********************************************************************************
  Dit paard is geselecteerd door het IberHorse.com agentschap na het slagen voor de tests (gezondheid, gedrag en werk) uitgevoerd door onze experts.

  Bekijk meer foto's en video's van dit paard door zijn naam in te voeren in de catalogus op onze website https://iberhorse.com/catalogue/

  ------------------------

  We weten dat je op zoek bent naar meer dan alleen een paard; je bent op zoek naar een levensgezel. Daarom vinden we het bij IberHorse belangrijk dat je de juiste :

  🔎 We geven je meer opties dan wie dan ook: Verspil geen tijd en energie met elders zoeken. We hebben een online catalogus gemaakt zodat je de grote verscheidenheid aan paarden die we zorgvuldig hebben doorgelicht kunt ontdekken. Kies het paard dat bij je past, wetende dat elk paard is geselecteerd met ruiters in gedachten die, net als jij, op zoek zijn naar een gezonde, vriendelijke en evenwichtige metgezel.

  Ontvang hem zo snel mogelijk in je stal: We begrijpen je opwinding over het starten van deze nieuwe vriendschap, daarom streven we ernaar om het zoek- en aankoopproces snel en soepel te laten verlopen. Laat je verrassen door onze unieke, professionele en efficiënte methode.

  Je bent niet alleen in dit proces : de angst om de verkeerde keuze te maken is begrijpelijk. Met meer dan 13 jaar ervaring in de markt bieden we je bij IberHorse oprecht en eerlijk advies. We geven je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kopen.

  🛎️ Service van A tot Z: We willen dat je geniet van elk moment van deze spannende reis. Daarom zorgen we voor alle behoeften die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Van onderzoeken voor de aankoop door de beste dierenartsen tot het garanderen van de grootst mogelijke zorg en een efficiënte levering overal ter wereld, wij zijn er voor je.

  🤝 We zijn er altijd na aankomst: Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet wanneer je paard in zijn nieuwe thuis aankomt. We blijven je adviseren en ondersteunen tijdens deze cruciale aanpassingsfase. Voor ons is het essentieel dat jij en je paard een soepele en positieve overgang ervaren. We staan tot uw beschikking om al uw vragen en behoeften snel en professioneel te beantwoorden.

  💖 Bij IberHorse zijn jouw passie en tevredenheid onze topprioriteit. Begin je zoektocht bij ons en vind niet zomaar een paard, maar een echte levensgezel!

  • Prijs Tussen 3 000 en 5 000 
  • Soort advertentiesPaard te koop
  • Naam van het paardIRINA
  • Ras PRE Puur Ras Spaans
  • KleurDonker bruin / bai
  • GeslachtMerrie
  • Geboorte datum2016
  • Categorie voor het paard
   • - Sport paard
   • - Vrijetijds paard
   • - Spaans paard
  • Disciplines
   • - Dressuur  
  • Locatie
   • MURCIA, Région de Murcie, Spanje [ Zoeken ]
  • Referentie862097
  Stuur een mail
  Zie de kwestie