Recente zoekopdrachten
    Aankondigingen & Recent bekeken producten
    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai
    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai
    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai
    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai
    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai

    Hengst Ras onbekend Te koop 2019 Donker bruin / bai

    Follow-up door 1 persoon

    Advertentie 860103 geplaatst op 11 april 2024 | Alicante

    Tussen 10 000 € en 15 000 €

    ventechevauxpre
    PRO
    IBERHORSE.COM
    Meer informatie
    Stuur een mail
    Zie de kwestie

    Aanbod beschrijving

    32/Netherlands.png 32/France.png 32/UnitedKingdom.png 32/Spain.png 32/Germany.png 32/Italy.png

    Een veilige gok

    In Spanje, waar de passie voor paarden intens is, besluiten veel ruiters om op zeer jonge leeftijd veulens te kopen, dromend om toekomstige kampioenen in hen te vinden. In dit geval scheen het geluk bijzonder helder met Mensajero, die alle verwachtingen overtrof met zijn indrukwekkende ontwikkeling en uitzonderlijke temperament.

    Vanaf het moment dat hij werd ingereden, toonde Mensajero een volwassenheid en vaardigheid die een opmerkelijke toekomst in de dressuursport beloven. Zijn trainingsbasis is uitstekend en hij beheerst de oefeningen die bij zijn leeftijd passen; veranderde galop, schouderbinnenwaarts, beenhulp en een spectaculaire uitgestrekte draf.

    Je zult het geweldig vinden om met hem op de baan te werken, want hij is er altijd klaar voor, maar je zult er ook veel plezier aan beleven om hem buiten te rijden. Hij is de perfecte balans tussen competitiviteit en kameraadschap.

    Mensajero biedt nu een ongeëvenaarde kans om een toekomstig kampioen te verwerven voor een betaalbare prijs, voordat zijn waarde toeneemt met zijn ontwikkeling en training.

    Dit veulen heeft niet alleen bewezen vanaf het begin een winnende weddenschap te zijn, maar belooft ook een ideale metgezel te worden voor elke ruiter die op zoek is naar een evenwichtig, ongecompliceerd paard.

    Grijp de kans om Mensajero deel te laten uitmaken van je leven, een paard dat niet alleen je ruiterervaring zal verrijken, maar je ook zal vergezellen op een reis vol succes en gedenkwaardige momenten.

    Neem contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar om een paard te verwelkomen dat opnieuw definieert wat het betekent om een belofte te zijn in de paardenwereld.
    **************************************************************************************

    Dit paard werd geselecteerd door het IberHorse.com agentschap na het slagen voor de tests (gezondheid, gedrag en werk) uitgevoerd door onze experts.

    Bekijk meer foto's en video's van dit paard door zijn naam in te voeren in de catalogus op onze website https://iberhorse.com/catalogue/

    ------------------------

    We weten dat je op zoek bent naar meer dan alleen een paard; je bent op zoek naar een levensgezel. Daarom vinden we het bij IberHorse belangrijk dat je de juiste :

    🔎 We geven je meer opties dan wie dan ook: Verspil geen tijd en energie met elders zoeken. We hebben een online catalogus gemaakt zodat je de grote verscheidenheid aan paarden die we zorgvuldig hebben doorgelicht kunt ontdekken. Kies het paard dat bij je past, wetende dat elk paard is geselecteerd met ruiters in gedachten die, net als jij, op zoek zijn naar een gezonde, vriendelijke en evenwichtige metgezel.

    Ontvang hem zo snel mogelijk in je stal: We begrijpen je opwinding over het starten van deze nieuwe vriendschap, daarom streven we ernaar om het zoek- en aankoopproces snel en soepel te laten verlopen. Laat je verrassen door onze unieke, professionele en efficiënte methode.

    Je bent niet alleen in dit proces: de angst om de verkeerde keuze te maken is begrijpelijk. Met meer dan 13 jaar ervaring in de markt bieden we je bij IberHorse oprecht en eerlijk advies. We geven je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen te kopen.

    🛎️ Service van A tot Z: We willen dat je geniet van elk moment van deze spannende reis. Daarom zorgen we voor alle behoeften die zich tijdens het proces kunnen voordoen. Van onderzoeken voor de aankoop door de beste dierenartsen tot het garanderen van de grootst mogelijke zorg en een efficiënte levering overal ter wereld, wij zijn er voor je.

    🤝 We zijn er altijd na aankomst: Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet wanneer je paard in zijn nieuwe thuis aankomt. We blijven je adviseren en ondersteunen tijdens deze cruciale aanpassingsfase. Voor ons is het essentieel dat jij en je paard een soepele en positieve overgang ervaren. We staan tot uw beschikking om al uw vragen en behoeften snel en professioneel te beantwoorden.

    💖 Bij IberHorse zijn jouw passie en tevredenheid onze topprioriteit. Begin je zoektocht bij ons en vind niet zomaar een paard, maar een echte levensgezel!

    • Prijs Tussen 10 000 en 15 000 
    • Soort advertentiesPaard te koop
    • Naam van het paardMENSAJERO
    • Ras Ras onbekend
    • KleurDonker bruin / bai
    • GeslachtHengst
    • Geboorte datum2019
    • Categorie voor het paard
      • - Sport paard
      • - Vrijetijds paard
      • - Spaans paard
    • Disciplines
      • - Dressuur  
    • Locatie
      • ALICANTE, Communauté valencienne, Spanje [ Zoeken ]
    • Referentie860103
    Stuur een mail
    Zie de kwestie